VIP. - Callihan, Kristen (Baronet, 2021)
Román o vášnivém vztahu, který vznikl mezi Liberty a Killianem. Milostný vztah mezi Killianem a osamělou Liberty začal tak, že ho Liberty našla na své zahradě opilého a pozvraceného, umyla ho a uložila do čisté postele, aniž by tušila, že to je Killian James, frontman slavné rockové kapely a idol žen.