Kill Creek - Thomas, Scott, 1975- (Fobos, 2021)
Horor, který byl nominován na cenu Brama Stokera, se odehrává v Kansasu ve slavném strašidelném venkovském domě ve stepi, kam přijedou strávit Halloween čtyři spisovatelé hororů. Když úspěšného autora hororových románů Sama McGarvera pozvou, aby strávil Halloween v jednom z nejslavnějších strašidelných domů v zemi, zdráhavě souhlasí. Alespoň nebude sám: společnost mu budou dělat tři další mistři děsu, spisovatelé, kteří mají stejně jako on zásadní podíl na podobě současného hororu. Entita, kterou v domě nevědomky probudí, je však následuje do jejich domovů, trýzní je a dotyčným hrozí, že se stanou součástí krvavého odkazu Kill Creeku. Nakladatelská anotace.