Píseň severu - Merglová, Michaela, 1990- (Pevnost (Epocha), 2021)
V druhé knize fantasy série Píseň oceli padne na její svět zlověstná zima... V Dussu přituhuje, a nejen kvůli přívalům sněhu a mrazu. Ve vánici se skrývá smrt a nejspíš i něco mnohem horšího. V zasněžených horách se ztrácejí bojovníci a něco temného vraždí v ulicích. Ostřílený válečník Cuchenan a jeho společník bard Minangar musejí znovu spojit své síly a vypořádat se s temnotou, které dosud nemuseli čelit. Nakladatelská anotace.