Čas na TE.BE - Bebarová, Tereza, 1975- (XYZ, 2021)
Knížka rozhovorů s kreativními osobnostmi, které něco umí, výběr hostů z hobby pořadu Čas na TE.BE herečky Terezy Bebarové. Kuchařské recepty, šití, ruční práce.