Hraju, abych žil. - Rus, Dmitrij, 1975- (Fragment, 2021)
Pokračování série žánru LitRPG, příběhu ze světa fantasy počítačové hry. Území ruského klastru se otřásá pod nohama pochodujících vojsk. Rozhněvaní bohové zachmuřeně shlíží z nebes. Sítě tajných služeb se do sebe zaklínily. Tohle už není herní quest ani meziklanová potyčka o ovládnutí perspektivní lokace. Tohle je válka světů. Do Údolí Strachu míří davy uprchlíků a bojová síla Aliance se formuje. Gleb už není jen obyčejným šéfem klanu. Stal se z něj skutečný vůdce a středobod krystalizace sil odporu. Nakladatelská anotace. Kráceno.