Maska - Wallace, Edgar (Artis, 2021)
Příběh je považován za autorův nejlepší thriller o nelítostném zabijákovi, jménem Ringer - tedy Maska. Ten terorizuje Londýn. Policie opakuje stále stejné chyby, kvůli kterým ho nemůže dopadnout. Policejní detektivní inspektor Alan Wembury je totiž zamilován, ale bratr jeho vyvolené je zapleten do kriminálních kruhů, což pátrání ztěžuje…