Qigong vsedě : deset meditací pro vitalitu a radost ze života : vnitřní léčení a práce s energií, pohybová terapie pro seniory, mystická setkání - Šámalová, Eva Marie (Volvox Globator, 2021)
Deset meditačních cviků vycházejících z práce s jemnou energií gi a čínského léčebného umění Qigong. Cviky zde představené se provádějí na židli a jsou méně fyzicky náročné, tedy vhodné pro seniory. V textu najdeme i osobní mystické prožitky autorky.