Brána zrádců - Wallace, Edgar (Artis, 2021)
Jsou korunovační klenoty opravdu v bezpečí? Epochální loupež korunovačních klenotů z londýnského Toweru a zvláště spletité vztahy a děje, jimiž je tento skandální čin opředen - to je námět detektivního románu Edgara Wallace.