Wabi sabi : japonská moudrost pro dokonale nedokonalý život - Kempton, Beth (Populárně naučná, 2020)
Kniha seznamuje s principem japonského konceptu životní filozofie "wabi sabi". Ukazuje, jak se radovat z maličkostí, hledat krásu v pomíjivém okamžiku či se zharmonizovat s přírodou.