Kdo tu bydlí? - Zárubová-Pfeffermannová, Noemi, 1950- (Albatros, 2021)
Ve velkoformátové knížce z kartonového papíru se děti podívají do školy a školky, na náměstí ve městě, do nemocnice, k babičce na venkov. Bohatě ilustrované dvoustrany vybízejí ke zkoumání a objevování detailů.