Velká kniha nápadů pro děti - Dvořáková, Lucie, 1977- (CPress, 2021)
Návody k zábavnému tvoření s dětmi ze snadno dostupných materiálů - ze dřeva, papíru, ubrousků, zbytků látek, korálků, drátků. Doplněno názornými fotografiemi.