Ochránce - Child, Lee, 1954- (BB/art, 2021)
Další krimithriller s hlavním hrdinou, Jackem Reacherem. Tentokrát je svědkem násilného přepadení neznámého muže, který čelí kvůli své nedbalosti velkému nebezpečí. Bývalý vojenský policista Jack Reacher dorazí autobusem z Nashvillu do nedalekého městečka a vystoupí, aby si koupil kávu. Chce hned pokračovat dál na své nekonečné cestě křížem krážem Spojenými státy. V kapse má roličku bankovek, pas, platební kartu a zubní kartáček a k dispozici všechen čas na světě. Nakladatelská anotace. Kráceno.