Clay-Eva volá Londýn... - Bartoš, Antonín, 1910-1998 (P3K, 2021)
Práce popisuje činnost parašutistické skupiny na Moravě v letech 1944-1945, jejímž úkolem bylo zaktivizovat zdejší hnutí odporu a obnovit spojení s Londýnem.