Judaismus v terezínském ghettu - Malá, Marta, 1979- (P3K, 2019)
Autora se v knize zaměřuje na postavení judaismu a udržování židovských tradic v prostředí terezínského ghetta. Obsahuje také výpovědi a vzpomínky terezínských vězňů.