Dům na konci cesty - Černucká, Veronika, 1979- (Původní česká detektivka, 2021)
Další z detektivních příběhů soukromé vyšetřovatelky Tary. Jak si soukromá vyšetřovatelka Tara poradí s několika vraždami a neřešitelnými záhadami? Přítelkyně z dětství ji pozvala do domu svého podivínského otce, protože se obává, že někdo z blízkých brzy zemře. Po příjezdu Tary do Havraního lesa začnou umírat lidé a podezřelí jsou téměř všichni. Kdo dokáže vymyslet tak rafinované zločiny, se kterými si neví rady dokonce ani Tara? Nakladatelská anotace.