Pohodové rodičovství - Studnička, Milan, 1977- (BizBooks, 2021)
Kniha českého psychologa je zaměřena na to, jak porozumět dítěti, jak porozumět rozdílnému přístupu k chlapcům a dívkám, ale i jak porozumět sami sobě. Je vhodná pro rodiče, prarodiče, trenéry i učitele.