Real Terysa - Kovářová, Tereza (CPress, 2021)
Česká patnáctiletá youtuberka provází dětstvím, školou, seznamuje se svou rodinou i domácími mazlíčky, se světem yutuberů a tiktokerů, popisuje svoje začátky na sociálních sítích.