Černý opat - Wallace, Edgar (Artis, 2021)
Kdo se skrývá za mnišskou kutnou a nemilosrdně vraždí? Dramatický spor bratrů Dicka a Harryho o rodové dědictví i ztracený zlatý poklad vyústí v tragédii. Zlatý poklad je totiž ukrytý v troskách starého opatství, které je po staletí střeženo tajemným černým opatem. Seržant Puttler nemá opravdu lehkou práci. Příběh z pera mistra detektivních dobrodružství staré anglické detektivní školy Edgara Wallace.