Vraždící dordolec - Janů, Daniel (Splendidum družstvo, 2021)
Episoda XII. Detektiv Kjelsson a jeho parťačka seržantka Saffi Romstromová přijíždí na ostrov Møn. Zde se v průběhu dvou let udály nevysvětlitelné vraždy několika mladých lidí, které zdánlivě nic nespojuje dohromady. Výsledek vyšetřování je šokující!