Star Wars. - Johnston, E. K. (Egmont, 2019)
Po útěku před imperiální silou najde hlavní hrdinka útočiště na zastrčeném nedůležitém měsíci Raadě. Klid však netrvá věčně a Ahsoka se musí rozhodout, jestli bude utíkat nebo se postaví zlu čelem. Sci-fi novela ze světa Hvězdných válek. Bývalá padawanka Řádu Jedi, Ahsoka Tano, se na konci Klonových válek uchýlila na odlehlou planetu Thabescu na Vnějším okraji, aby tak unikla očím nepřítele. To se jí dařilo až do dne oslav Impéria, kdy planetu zaplavili stromtroopeři a jí nezbylo než narychlo opustit zemi v ukradené lodi, aniž by tušila, kde najde útočiště.