Nagano 1998 : turnaj století očima vítězů - Procházka, Tomáš, 1976- (Čas, 2021)
Český hokej na olympiádě v roce 1998 zažil jeden z největších triumfů své historie. S odstupem více než dvaceti let o něm vyprávějí aktéři, kteří se na velkém úspěchu podíleli.