Starý jako čas sám : co kdyby na Zvíře uvrhla kletbu Bellina matka - Braswell, Liz, 1950- (Egmont, 2019)
Fanfikce slavné pohádky Kráska a zvíře. Bella na cestě k odhalení temného tajemství, obestírajícího její rodinu. Belle ztratila svou matku, když byla ještě malá. Žije jen s otcem v chudém provinčním městečku, ze kterého touží uniknout a objevovat svět. Pak se Belle stane zajatkyní hrozivého a zlostného Zvířete a všechny ostatní starosti musí odsunout stranou. Na hradě Zvířete se Belle dotkne očarované růže a mysl jí zaplaví obrazy matky, o které si myslela, že ji už nikdy nespatří. Ještě podivnější však je, že v těch vidinách je matka krásnou čarodějkou, která zakleje Zvíře i jeho hrad. Nakladatelská anotace.