Mrazivá kletba : co kdyby se Anna a Elsa neznaly? - Calonita, Jen (Egmont, 2020)
Fanfikce slavné animované pohádky Ledové království. Po nečekané smrti svých rodičů se z Elsy stane jediný vládce Arendelle a vše magické začne vyplouvat na povrch. Elsa si začne vybavovat zlomky svého dětství, na něž už dávno zapomněla... Střípky a úlomky, které dohromady skládají obrázek něčím povědomé dívky. Elsa se odhodlaně vrhne do dobrodružství, jež má vyplnit chybějící části jejího života, a vydá se přes celé království, aby odvrátila děsivou kletbu... a nalezla další princeznu Arendelle. Nakladatelská anotace.