Kráska a zvíře. - Donnelly, Jennifer, 1963- (Disney (Egmont), 2017)
Příběh ze světa filmu Kráska a zvíře vypráví o tom, jak se dívka Belle, uvězněná na hradě, dostává do neznámého světa prostřednictvím knihy z hradní knihovny. Pro starší dívky.