Mixtape - Sanderson, Jane, 1962- (Motto, 2021)
Romantický příběh jedné dávné lásky, která se po mnoha letech snů a vzpomínek může stát realitou. Alison a Daniel jsou pro sebe vším. Jí je sladkých 16 let, jemu 18. Romantická láska má ale bohužel mnoho trhlin. Jednou z nich je jejich naprosto odlišné sociální prostředí. On žije ve slušně majetné středostavovské rodině, kde se hledí na vzdělání. Ona je dcerou alkoholičky, která netuší, kde se její dvě dospívající děti právě toulají. Ona žije na okraji Sheffieldu, kde se domky rozpadají pod náporem žalu, chudoby a alkoholu. On v solidním domě, který se předává dalším generacím. Jejich romantická láska vydrží pouhý okamžik. Po třiceti letech ale nastává nečekané setkání.