Titáni. - O'Hearn, Kate, 1950- (Fragment, 2021)
Pokračování fantasy románu s prvky řecké mytologie. Tým dobrodruhů se vydává do Nessina světa, aby tam hledal pomoc pro boj s Náhradníky. Zefyr s Astraiou však záhy utrpí těžká zranění. Bez ambrózie a nektaru je nikdo nedokáže vyléčit a Zefyr hrozí to nejhorší - smrt. Jake a Tryn se proto vydávají na Xanadu, aby získali pomoc tam. Astraia a kentauři se mezitím snaží udržet kamarádku naživu. Nakladatelská anotace. Kráceno.