Ráda tě poznávám - Winters, Rachel (Host, 2021)
Romantická komedie netflixové generace -- může se člověk zamilovat stejně jako ve filmu? Evie Summersová se přestěhovala do Londýna, aby se stala scenáristkou. Svůj životní sen však dala k ledu, začala pracovat jako asistentka filmového a televizního agenta a pomáhá k úspěchu druhým. Agentura ovšem mele z posledního, a pokud se Evie nepodaří přesvědčit klienta číslo jedna Ezru Chestera, aby konečně dopsal svůj scénář, přijde o práci. Háček? Ezra ještě ani nezačal... Evie uzavře s Ezrou dohodu. Aby mu pomohla překonat tvůrčí krizi, začne se seznamovat s náhodnými muži přesně tak, jak se to děje ve filmech. A bez internetu! Vše musí proběhnout tak, jako když Harry potkal Sally nebo když se ve filmech seznamuje Hugh Grant. Jenže opravdu může být život takový jako ve filmu? Nakladatelská anotace.