Možná se to nedá vysvětlit rozumem - Twodová, Viola (E-knihy jedou, 2021)
Autorka poutavě líčí vztah dvou zamilovaných lidí. Hrdinka knihy podlehne tlaku a pořídí si dítě s mužem, se kterým ji spojuje jen sexuální přitažlivost. Brzy pochopí, že to byla chyba. Jenže co s tím? Naproti tomu mladý muž se zamiluje do zadané ženy, dokonce je to partnerka jeho nejlepšího přítele. Sám prochází životními změnami a snaží se svým citům bránit. Dokáží mít vztah s „tím pravým?“