Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět ještě líp - Palán, Aleš, 1965- (Prostor, 2021)
Český novinář a publicista ve své sbírce fejetonů předkládá pánu Bohu návrhy, jak zlepšit svět. Volné pokračování čtenářsky úspěšných rad pánu Bohu je uzrálým vínem, které rozveseluje mysl, projasňuje chmurné dny a dýchá nadějí, že tu přece jenom nejsme sami. Autor se umí dívat kolem sebe i do sebe, a tak mu neunikají ty ohromné každodenní maličkosti i niterná hnutí, které dělají život tak jedinečným a neopakovatelným. Potom se stává i účtenka v hospodě či stará fotografie zážitkem. Nakladatelská anotace. Kráceno.