Darebák David a vesmír - Simon, Francesca, 1955- (Darebákova škola, 2021)
Důvtipný průvodce Darebáka Davida - tentokrát vesmírem. Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět (i o spoustě věcí, které jste možná vůbec vědět nechtěli) o vesmíru. Nakladatelská anotace. Kráceno.