Nebe - Janů, Daniel (Splendidum družstvo, 2021)
Děj nás zavádí na kliniku Child´s Hope, kde se specializující na dětskou epilepsii – přímo na komplexní parciální záchvaty. Doktor Adam Leetch se setkává s dětmi, které mu vyprávějí své sny, své vyobrazení Nebe…