Nebuďte za ha*zla : zůstaňte v klidu, ať se rozčilují jiní - Niekerken, Anja, 1970- (Via, 2021)
Autorka se opírá o své bohaté zkušenosti sociálního kouče a rozebírá jednotlivé situace, které je třeba zvládnout, abychom se zachovali správně ve vlastních očích i v očích ostatních. Kniha je rozdělena do 14 přehledných tematických kapitol od důstojnosti přes získávání respektu až po budování vlastního zdravého sebevědomí. Každá kapitola probírá napřed nešvary, jichž se v dané oblasti dopouštíme, probírá nástrahy, jejichž obětmi se stáváme, a popisuje, co můžeme dělat, abychom mohli důstojně koexistovat s ostatními lidmi. Nakladatelská anotace. Kráceno.