Chronologie zla - Sabó, Michal (E-knihy jedou, 2021)
Chronologie zla je mysteriózní horor zkombinovaný s prvky fantasy a historického románu. Středobodem je zapadlé panství Hroznětín kdesi v západních Čechách. Kdo dokáže vyřešit všechny jeho děsivé záhady a obstát v boji se samotným peklem? Misionář? Důstojník rakouské armády či snad agent STB nebo mladý historik? Vyhraje pravda nad lží, nebo zlo převezme moc díky svým přisluhovačům z pekla, kteří jsou tak děsiví, že si to ani nedovedete představit?