Takový hodný chlapec - Galambica, Ivan (E-knihy jedou, 2021)
Tři novely vycházející bloggerské hvězdy Ivana Galambici, autora bestselleru „Zážitky rozvedeného muže“, tentokrát s hororovou a krimi tematikou.