Novičok nebo kulka : jak umírají Putinovi kritici - Kundra, Ondřej, 1980- (Paseka, 2021)
Investigativní novinář ve své práci mapuje operace ruských tajných služeb v Rusku a v Evropě namířené proti odpůrcům současného ruského prezidenta.