Peklověk, aneb, Nohama na zemi, ale hlavou stále v oblacích - Brabcová, Eva, 1957- (Petunky, 2021)
Humorný příběh o přátelství třech čtyřicátnic, které pojí touha užívat si života i přes přibývající roky. Jasmína je single osmačtyřicetiletá módní redaktorka, která čelí neustálým otázkám své matky, dychtící po zeťovi a vnoučatech. Na gynekologickém vyšetření se spřátelí s Hedou a Soňou, s nimiž ji spojuje humor a chuť do života. Rozhodnou se společně se vyrovnat s odcházejícím mládím.