Zrádné mlhy - Arden, Katherine, 1987- (Drobek, 2021)
Při školním výletě se za podivných okolností porouchá autobus a uvízne na kraji lesa. Úvodní díl hororové série. Po tragické ztrátě nachází jedenáctiletá Ollie útěchu pouze v knihách. Když v lese potká šílenou ženu, která se chystá hodit jednu do vody, vytrhne jí knihu z ruky a utíká pryč. V deskách svazku nachází mrazivý příběh o dívce Beth, dvou bratrech, kteří se do ní zamilovali, a podivné dohodě, kterou uzavřeli s „usměvavým mužem“, který člověku splní ta nejtajnější přání. Následujícího dne vyráží na školní výlet na místní farmu, což je místo s vlastní děsivou historií. Tam narazí na hroby lidí, o kterých četla v knize. Nakladatelská anotace. Kráceno.