Perspektivy člověka... - Pospíšil, Zdeněk, 1954- (Epocha, 2021)
Kniha volně navazuje na předchozí autorovu knihu Šestý smysl. Autor uvažuje nad perspektivy vývoje lidstva ve spojitosti s vývojem národů, politickým určením, technologickým rozvojem, společenskými hodnotami, poznámím či otázkou svobody.