Alchymie : kouzlo značky a podivuhodná věda úspěchu marketingových nápadů, které nedávají smysl - Sutherland, Rory, 1965- (Žádná velká věda, 2021)
Autor ukazuje, jak porozumět faktorům, které ovlivňují naše chování, jak vytvořit důvěru ve značku, co je signalizace, jak využít placebo efekt a proč aplikovat poznatky behaviorální psychologie v reklamě, marketingu i jiném byznysu.