Skandální vášeň - Hoyt, Elizabeth, 1970- (Baronet, 2021)
Romantický příběh z první poloviny osmnáctého století, ve kterém pokračuje osud sirotčince v St. Giles. Do čela domova se tentokrát postavila Silence Hollingbrooková, která nahradila svou sestru. Hlavní hrdinku velmi trápí smrt manžela, lodního kapitána, který zemřel na moři. Světlem jejího dne se tak stává malá roztomilá holčička, kterou najde jednou na prahu sirotčince. Silence má důvodné podezření, že jejím otcem je neblaze proslulý pirát O´Connor, který jí již kdysi způsobil značné potíže.