Rostliny v ájurvédě : ájurvédský průvodce léčením bylinami - Frawley, David, 1950- (Mandragora (Volvox Globator), 2021)
Tradiční ájurvédské znalosti ve fytoterapii přibližují jednotlivé rostliny a jejich použití při léčbě.