Sefer Jecira : kniha stvoření v teorii a praxi - Kaplan, Aryeh, 1934-1983 (Alef (Volvox Globator), 2021)
Nejstarší text starožidovské kabalistické mystiky včetně výkladů a osvětlení teoretických, meditativních a magických souvislostí.