Pět temných osudů - Blake, Kendare (Fragment, 2021)
Další část románové young adult fantasy série vypráví o osudech tří královských dcer, které mezi sebou bojují na život a na smrt. Po hrozivém střetu s královnou Katharine leží povstání v troskách. Julesina kletba se vymkne kontrole a je pouze na Arsinoe, aby našla lék. Mirabella totiž zmizela. Když se však objeví s nabídkou příměří, Katharine zatouží po její blízkosti. Mrtvé královny však varují: Opatrně, Mirabelle se nedá věřit. Tři sestry povstanou, aby bojovaly. Historie Fennbirnu vydá svá tajemství. A osud celého ostrova je tam, kde byl vždy - v rukou jeho královen. Nakladatelská anotace.