Příběh čarodějnictví - Colfer, Chris, 1990- (Fragment, 2021)
Další díl dobrodružství se známými i novými hrdiny ze Země příběhů. Brystal a její přátelé zachránili svět před zlou Sněhovou královnou a zajistili celosvětové přijetí magické komunity. Jenže oslavy netrvají dlouho. Na akademii dorazí nová čarodějka s temnými úmysly, Brystalina kamarádka Lucy se zaplete do spiknutí a královstvím se začne šířit rozhořčení proti legalizaci magie. A navíc sílí nebezpečný klan známý jako Bratrstvo spravedlivých, který má jediný cíl: vyhladit veškerý magický život... počínaje Brystal. Nakladatelská anotace.