Vraždy podle da Vinciho - Bešťák, Václav (E-knihy jedou, 2021)
Souvisí mrtvola nahého muže a nalez záhadného pergamenu s tajemným Bratrstvem Jidášovým a smrtí Krista? Pátrání vede na katedru historie i do podnikatelských kruhů, a když je nalezena další mrtvola, stává se závodem s časem.Fascinující detektivka, která vám nedá vydechnout.