Dusty 3: Vráť sa domov - Andersen, Jan (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2021)
Nové napínavé dobrodružstvo Paula a jeho psieho kamaráta Dustyho je tu! Čo sa to s Dustym deje? Paul svojho milovaného psieho priateľa vôbec nespoznáva: najskôr sa ženie ako šialený za autom rovno po diaľnici – a vzápätí sa začne tváriť ako kôpka nešťastia. A pritom sa na spoločné prázdniny v horách tak tešili! Žeby s tým mala čosi spoločné Anna, s ktorou sa Paul zoznámil v cukrárni? Dusty je z toho dievčaťa úplne unesený… Keď Dusty jedného dňa zmizne, nastáva dramatické pátranie, ktoré sa takmer skončí tragicky…