Pod hladinou - Caine, Rachel, 1962- (MOBA, 2021)
Psychologický thriller je čtvrtým příběhem z úspěšné série Na dně, ve které hlavní hrdinka chrání nejen svou rodinu, ale obětavě pomáhá dalším obětem zločinu. Přestože ji nepřestává pronásledovat hrůzná minulost, snaží se Gwen Proctorová žít dál. Jejímu životu dává navíc smysl jeden starý případ: jedná se o záhadné zmizení mladého muže v Tennessee, který je už tři roky nezvěstný. Jeho matka Ruth Landryová žije od té doby v nejistotě a strachu. A Gwen ji moc dobře chápe. Ví totiž, jaké to je, když se matka o své dítě bojí. Bez zaváhání se tedy rozhodne zoufalé ženě pomoci a ujímá se vyšetřování. Jenže čím více se přibližuje pravdě, tím více se ocitá v nebezpečí. Nakladatelská anotace. Kráceno.