Jakubův cestovní deník. - Čech, Jakub, 1973- (XYZ, 2021)
Autor se tentokrát vydal po hranicích České republiky, kdy ušel přibližně 2000 km. Přináší popis cesty, kdy prochází místa známá či dosud neobjevená, přemýšlí nad minulostí naší země a setkává se se znamými či neznámými lidmi.