Fotografie smrti - Quick, Amanda, 1948- (Baronet, 2021)
Detektivní román s romantickou zápletkou představuje netradiční dvojici. Soukromého vyšetřovatele a uměleckou fotografku, ze které se z nouze stává dokumentaristka. Vítejte v Burning Cove v Kalifornii, kde se pod hollywoodským pozlátkem skrývá nemilosrdný vrah... Vivian Brazierová si nikdy nepředstavovala, že jako umělecká fotografka bude čekat na noční telefonáty, aby vyfotila děsivá místa činu. Ačkoliv se snaží proměnit fotografování v novou uměleckou formu, ví, že díky současné práci může zaplatit účty. Po nafocení místa činu, na němž došlo k vraždě slavné herečky, poslední oběti zabijáka, jemuž tisk přezdívá „vrah s dýkou“, si Vivian všimne děsivých podobností s úmrtími předchozích obětí - detailů, jež by zaregistroval jen další fotograf - detailů, které Vivian staví na vrcholek vrahova seznamu obětí. Nakladatelská anotace.