Říjen v Carlsbadu : rozhlasové hry - Horák, Jiří, 1940-2004 (Máj, 2007)
Soubor osmi rozhlasových her, jejichž hrdiny jsou různé postavy českých a světových dějin - Jeroným Pražský, Jarmila Horáková, K. H. Frank a další. Výběr doplňují torza her o dceři Galilea Galilea a Miladě Horákové.